Photoshop

Adobe Photoshop is een grafisch programma ontwikkeld door Adobe voor het bewerken van foto's en ander digitaal beeldmateriaal via de computer.

Het is een zeer uitgebreid fotobewerkings programma voor de professional met functies voor ontwerpers, digitale fotografen en illustratoren. Creëer en verbeter je foto's, afbeeldingen, 3D-artwork en meer.

Vanaf CS3 begon ik met Photoshop. Hier kun je mooie photoshop gemaakte lessen vinden incl. animaties, sommigen met de link erbij zodat je het zelf ook kan maken.

Powerpoint

Met Microsoft Office PowerPoint maak ik muzikale slideshows, gedichten en info omtrent artiesten of welk onderwerp dan ook. Altijd met mooie animaties en muziek.

Geef emailadres door indien je bericht wilt ontvangen zodra er een powerpoint wordt geplaatst.

PaintShop Pro

PaintShop Pro is ook een beeld bewerkingsprogramma. Verbeter uw foto's met professionele beeldbewerkingstools of maak pakkende ontwerpen met nieuwe kleurenpaletten, penselen, verlopen, patronen en texturen.

Zet foto's om in een kunstwerk met PainterEssentials 5,corrigeer afbeeldingen automatisch met Perfectly Clear 3 SE en bewerk RAW-foto's snel met Corel AfterShot 3.

Vanaf Jasc Paint Shop Pro 7 werk ik met psp. Hier kun je mooie psp gemaakte lessen vinden incl. animaties, sommigen met de link erbij zodat je er zelf ook mee aan de slag kan.

Close Menu